Skip to main content

Een ideale plek voor rust-, natuur-, vis- en zonzoekers!

Reserveringscondities

Reserveringscondities voor een plaats op camping Les Ombrages Dallet met uw eigen materieel.

 1.  Reserveren
  Een reservering is een overeenkomst tussen u en ons, de gemaakte reservering is niet overdraagbaar aan een ander zonder de toestemming van de camping directie. De reserveringsaanvraag voor een plaats, wordt pas een reservering en bevestigd als de directie uw aanbetaling heeft ontvangen. Dus alleen een reservering met een aanbetaling wordt geaccepteerd en bevestigd. Tezamen met deze reserveringsbevestiging ontvangt u een overzicht met wat u ons voor uw gehele verblijf nog schuldig bent. Uw reservering blijft tot uiterlijk 24 uur na de opgegeven aankomstdatum geldig, daarna vervalt uw recht op uw reservering. Er zou wel bij een latere aankomst (zonder bericht van u), eventueel een andere plaats gegeven kunnen worden. Dit onder voorbehoud dat deze er dan nog is.(daarom gelieve te bellen bij verlate aankomst (voor 18.00 uur) waardoor uw reservering geldig blijft voor nog eens 24 uur).tel 0033(0)473831097
  Uw reservering is geldig voor de tijd die vermeld is op uw reserveringsformulier. En deze dient u  te betalen bij aankomst op de camping. Mochten deze datums veranderd moeten worden, dan kunt u dit nog doen één maand voor de geplande aankomst zonder dat dit extra kosten met zich mee brengt. Binnen deze maand kan het niet zomaar veranderd worden, als u moet veranderen en dit houd een korter verblijf in dan veranderd dit niets meer aan het nog te betalen bedrag. Alle veranderingen van datums, binnen één maand voor uw vermelde aankomst, kunnen alleen behandeld worden als er dan nog plaats voor is. Het zou dan ook kunnen zijn dat we niet meer aan uw wensen van de plaats kunnen voldoen voor de tijd dat u hier wilde zijn. Alle gemaakte reservering aanvragen blijven 7 werkdagen geldig, daarna zijn ze niet geldig meer. Pas na ontvangst van uw volledige aanbetaling maakt u recht op deze reservering. Alleen een reservering met een aanbetaling wordt geaccepteerd en bevestigd. 
  A.u.b. houdt bij overmaking via bank de zelfde naam aan als die op het reserveringsformulier om vergissingen te voorkomen en vermeld uw klant nummer. (deze ontvangt u van ons als u uw aanvraag verstuurt heeft per email)
  De directie behoud zich ten alle tijde het recht om een reservering niet te accepteren. De reservering kosten bedragen 17.50 euro per reservering ongeacht de duur van de reservering. 

 2. De aanbetaling
  U maakt uw aanbetaling via bank/giro over naar ons nederlandse rekeningnummer welke op uw optie bevestiging staat vermeld.

 3. Restant betaling van de camping
  U wordt verzocht bij aankomst direct het restant bedrag te voldoen. Mocht u het op prijs stellen het resterende bedrag via de bank voor aankomst over te maken dan is dit géén probleem. Op uw reserveringsbevestiging staat vermeld wat het openstaande bedrag nog is. Zorg er dan echter wel voor dat het resterende bedrag 4 weken voor uw aankomst op onze rekening staat. 

 4. Annuleren
  Annuleren dient schriftelijk of per email te gebeuren. Als u buiten 8 weken voor de gereserveerde aanvangsdatum annuleert, wordt uw volledige aanbetaling (minus uw reserveringskosten) terugbetaald. Bij annulering binnen 8 weken worden er geen terugbetalingen meer gedaan.
  Vergeet U daarom niet een annuleringsverzekering af te sluiten.

 5. Reserveringsbevestiging
  Pas als de camping uw aanbetaling heeft ontvangen, ontvangt u van de camping een reserveringsbevestiging met een overzicht van uw aanbetaling en wat het resterende bedrag nog zal zijn. Pas dan kunt u zeker zijn van een plaats en dat we met uw wensen rekening houden. Wij versturen deze per email naar het email adres wat we opgekregen hebben van u.

 6. Aankomst - Vertrek
  Op de dag van aankomst is uw plaats vanaf 14 uur beschikbaar en deze dient op de dag van vertrek om uiterlijk 12 uur te zijn verlaten. U kunt niet (zonder overleg met de receptie) langer van uw toegewezen plaats gebruik maken dan de door u gereserveerde periode. Als u om wat voor reden ook uw verblijf in kort, wordt er geen teruggave gedaan. Sluit daarom een annuleringsverzekering af. Veranderingen van bijv. aantal personen, auto's, tenten dient vooraf of anders uiterlijk bij aankomst gemeld te worden. 

 7. Speciale wensen
  Bij vermelding van speciale wensen wordt hier zo veel als maar mogelijk rekening mee gehouden. Tip: bij vroeg reserveren is het voor ons makkelijker om met uw wensen rekening te houden.

 8. Geschillen
  Bij eventuele problemen tussen beide partijen is alleen de rechtbank van Clermont Ferrand gemachtigd een uitspraak te doen.

Contact

Telefoon:
#33 (0)4 73 83 10 97

Email:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Adres:
Rue Pont du Chateau
63111 Dallet

GPS:
45.777461 - 3.240581

Onze camping ligt op 9 km van de A75.