Skip to main content

Een ideale plek voor rust-, natuur-, vis- en zonzoekers!

Verhuur tenten

De verhuur van onze tunneltenten is op aanvraag!

Kamperen is een vorm van vakantie vieren die veel vrijheid biedt. Je bent het grootste gedeelte van de dag buiten, geniet daardoor van de mooie natuur en dat geeft een heerlijk gevoel.

Onze tenten zijn zogenaamde “tunneltenten”. We hebben gekozen voor deze ruime, moderne tenten omdat ze passen bij de sfeer die de camping uitstraalt, flexibel zijn in te delen en de mogelijkheid hebben om aan de zijkant geopend te worden. Al onze tenten zijn voorzien van een kuipzeil. Dit heeft als voordeel dat u geen last hebt van tocht, wateroverlast of ongedierte.

Met een afmeting van 7,4 meter bij 4 meter is de leef-en slaapruimte groot te noemen. Dit heeft als voordeel dat u, ook bij wat mindere weersomstandigheden, voldoende leefruimte binnen in de tent heeft. De stoelen zitten prima en de tafel is groot genoeg om met z’n zessen aan te eten. Verder is er een keukengedeelte met vier-pits gasstel, een koelkast met vriesvakje en een ruime keukeninventaris. Van alle gemakken voorzien dus!
 
De slaapvertrekken (220 x 180 cm) zijn voorzien van 4 echte bedden, zodat u bijna net zo comfortabel kunt slapen als thuis. Ook heeft u de mogelijkheid tot het ophangen van uw kleding.

Voor onze allerkleinste gasten hebben wij campingbedjes en kinderstoelen te huur.

Handdoeken en keukenlinnengoed moet u van thuis meenemen.

Bij een bezetting van meer dan 4 personen, kan er een bijzettent bijgeplaatst worden (wel even reserveren).

tunneltent

Contact

Telefoon:
#33 (0)4 73 83 10 97

Email:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Adres:
Rue Pont du Chateau
63111 Dallet

GPS:
45.777461 - 3.240581

Onze camping ligt op 9 km van de A75.